Peter Frijlink geeft visitekaartje af op Houtrak

Houtrak19

Maandag 15 April op Houtrak, een memorabele dag!

Ik had het grote genoegen om met Cees Dronkers en Jos Kemna in de flight te mogen spelen in mijn 2e wedstrijd van de ASGS als kandidaat-lid.
Op hole 1 liet Jos direct zijn kwaliteiten van het putten zien. Een putt voor par van maar liefst ca. 15 meter werd geholed alsof het de gewoonste zaak van de wereld was.

Lees meer...

 

Sponsoring

Ron van Doesburg, AFC-lid en golfer bij de YGGC, heeft via zijn bedrijf Tuyyo wijnen heerlijke flessen Spaanse wijn ter beschikking gesteld voor iedere Longest Drive en Neary tijdens de westrijden van de ASGS in het seizoen 2019.

Het bestuur dankt Ron hartelijk voor deze prima geste!

zie:  www.vino-tuyyo.com


HoutrakLN

                                                Tim Timmerman en Jeroen Meulendijks winnaar van de Longest en Neary op Houtrak

DLV19a

                                                                    Peter Frijlink winnaar van de Longest op De Lage Vuursche                    

 

Theo begint het seizoen voortvarend op De Goyer

DeGoyer19Op maandag 1 april j.l. was de eerste golfwedstrijd van ASGS in 2019, dit keer op De Golf- en Countryclub De Goyer, die een A-status heeft (heb ik nagelezen en klinkt goed). Om 10.30 opgehaald door Henk Bijlsma en onderweg gezellig over o.a. AFC gesproken, want ons Eerste staat nog steeds bovenaan in de Tweede Divisie ondanks dat het na de winterstop wel wat moeizamer gaat.

Om 11.00 uur met een heerlijk zonnetje aangekomen op De Goyer, in een mooie omgeving in ‘t Gooi met z’n mooie clubhuis en prima kleedkamers.

Derhalve alle ingrediënten aanwezig om er een mooie golfdag van te maken en leuk om bijna iedereen weer in goed gezondheid te zien. Wat hebben we het toch goed realiseerde ik mij en het goede gevoel overheerste. 

Lees meer...

 

Jubileumtrip PGA de Catalunya

 

Weersverwachtingen rode draad van onze jubileumtrip naar PGA Catalunya.

Met het geweldige aantal van 33 leden zijn we in verschillende samenstellingen afgereisd naar Girona. Tim met zijn “caddy” Hans Brouwer en Bas waren een dag eerder om ervoor te zorgen dat alles voor de komende dagen goed zou zijn voorbereid. En dat is gelukt!

Naarmate de trip naderde verslechterde de weersverwachtingen en die waren dermate slecht, dat er veel meer over het weer is gesproken dan over de prachtige twee banen van de PGA Catalunya. Maar behoudens een beetje regen op de slotdag hebben we prima (golf)weer gehad en daar had eigenlijk niemand op durven hopen. 

Lees meer...

 

Duidelijke winst voor Ricus op Westwoud

Er kon vandaag niets fout gaan!

Ja dat was zo’n dag, 6 autominuten van huis, tas uit de auto, aanmelden. Dat lukte schijnbaar niet voor iedereen. Die waren compleet de weg kwijt!
Met mijn flight genoten Jos en Wouter vertrokken. Het weer was prima dus wat kan er fout gaan. Ik had mij voorgenomen afslag ijzer 5 en doorlopen met ijzer 6.

Lees meer...

 
Buienradar
Wie is online
We hebben 35 gasten en 1 lid online
  • Hans Gosewehr