Hans Gosewehr wint seizoensafsluiting op home course

Zou het dan toch komen  door een alcohol vrije week………..

Donderdag 28 september, onze laatste ASGS- golfwedstrijd. Naast mijn passie voor golf zit ik graag op de racefiets en heb een jaarlijks vastgoed fiets weekend, dit jaar op 29-31 september in de Belgische Ardennen. In die club ben ik de oudste dus moet alle zeilen bijzetten om de groep bij te kunnen houden. Een week alcoholvrij is een van de voorbereidende maatregelen……

Ik voel me een beetje gastheer op de International, waar ik samen met Tim het management “gepast” onder druk heb gezet om een acceptabel tarief te kunnen bedingen. Dan ervaar je ook wat er toch elke keer bij komt kijken om zo’n dag te organiseren en zoals ik ’s avonds al memoreerde is de dank aan Tim en Bas voor alles wat ze voor onze club doen dan ook groot.

Lees meer...

 

Tim heerst op De Lage Vuursche

 

Het is leuk op de Lage Vuursche !

Schreef ik in April 2012, nadat ik met 35 pt gewonnen had, in een super leuke flight met o.a. Theo H, die helaas niet meer onder ons is. Nog steeds een gemis! En tja, nu weer winnaar. Wat een weelde !

Ik sta in de prachtige tuin van de fam. Dronkers, waar Marjon het stralende middelpunt is. Mijn telefoon gaat en het is Bas “Ik kom net onder de douche vandaan, maar je hebt gewonnen!, Gefeliciteerd en als Hans B. bij je in de buurt is, feliciteer hem ook met zn 3e plaats (van rood !)”, en

Lees meer...

 

1ste Winst voor Willem Vos op prachtig 't Zelle

ASGS STREEK NEER OP ' T  ZELLE.

Maandag 8 Augustus trok het illustere ASGS gezelschap naar de prachtige baan van 't Zelle, waar het voor mij een memorabele dag is geworden door de eerste keer te winnen en het mooie lijstje mee te nemen. De  voortekens voor deze dag waren op zijn zachts gezegd niet bemoedigend. Zondag teuggekomen vanuit Frankrijk met een vervelende rugblessure . 
Contact gehouden met Bas die zo goed was voor de flightindeling rekening te houden met mijn medische status . Met de nodige paracetamol en goede zin op reis naar Ruurlo. Dit was ook geen sinecure, want chauffeur Kees dacht op een gegeven moment dat zijn Tom-Tom nooit van 't Zelle had gehoord had, maar gelukkig na 20 minuten zoeken waren we toch op tijd voor de koffie .,

Lees meer...

 

Back to Back voor ijzersterke Berend

The Dutch, op bezoek bij de “Founders”

Eénmaal per jaar is de ASGS te gast op de best verzorgde golfclub van Nederland, The Dutch. Het bezoek is te danken aan de inspanningen van Bas en ook Kees die als “Founders” van The Dutch blijkbaar over veel invloed daar beschikken. De ontvangst is weer als vanouds en Bas blijkt ook invloed te hebben op het weer dat garant staat voor een prachtige golfdag. Op het terras de koffie met koekjes en friandises, een restaurant zou er trots op zijn. Ná het invullen van de menukeuze voor het diner worden we naar de Founders Room geleid, waar de jaarlijkse “Memorial” zal plaatsvinden. Naast een moment van bezinning ter nagedachtenis aan diegenen die niet meer onder ons zijn roept de voorzitter ons op ook te denken aan de ASGS-ers die door omstandigheden niet kunnen genieten van het samenzijn dat wij allen hier en elders ondervinden. Als aanwezigen realiseren wij ons bevoorrecht te zijn elke keer weer te genieten van de prachtige banen, de kameraadschap en de meestal voortreffelijke 19de hole.

Lees meer...

 

Berend on top of the Olympus

On top of the Olympus

Hoe komt het toch dat zo weinig ASGS’ers deze baan wilden spelen ? Slechts negentien inschrijvingen.

Komt het omdat we door Bas en Tim zo verwend zijn geworden met banen uit de top 20 van Nederland of zijn alle resterende leden gelijktijdig geblesseerd of op vakantie ?

Het was een mooie golfdag, niet te warm, af toe zon en een stevig briesje. Dat laatste heeft wellicht een paar spelers dwars gezeten. Het voordeel van “slechts” 18 opponenten is dat de kans op een overwinning statistisch hoger is. Vrolijk werd ik van het weerzien van Jaap Pluim, die voldoende is hersteld om alle 18 holes te kunnen spelen.

Lees meer...

 
Buienradar
Wie is online
We hebben 27 gasten online