Mooie scores op prachtig Zeewolde

Zoals gebruikelijk is Frank precies op tijd om mij op te halen. Het weer is minder mooi dan verwacht, maar dat zal later gelukkig veranderen. Op mijn oude thuisbaan Zeewolde worden we door buitengewoon aardige gastvrouwen ontvangen. Later die dag zal blijken dat wij bij Zeewolde erg welkom zijn, zoals door de voorzitter van Zeewolde nog eens bevestigd wordt tijdens het diner.

De baan ligt er prachtig bij en is geprepareerd voor de Zeewolde-cup van zaterdag.

Precies op de geplande tijd de baan in met als flightgenoten Edwin en Bas. Er loopt dus wel wat AFC 1 historie van begin jaren 70 door de baan.

Lees meer...

 

2e Winst voor Paul op prachtige Rosendaelsche

Na een gezellige rit met Ernst en Arthur (en s`avonds ook weer samen huiswaarts) werden wij uitstekend opgewacht door Bas en assistent André.

Een prachtige, zonnige dag zou het worden op de Rosendaelsche – hallo – maar geen simpele uitvoering.

Bij veel afslagen op deze mooie baan moet je eerst maar een stuk heide te zien  overbruggen om op de fairways te komen, want aan flinke en mooie natuurplekken is er geen gebrek.

Dus je moet knallen Koster, dacht ik, en dat al in de eerste flight met andere specialisten zoals Frankie en Henkie.

Lees meer...

 

Berend breidt verzameling lijstjes uit in Rotterdam

Mooie dag op de Hooge Rotterdamsche,

Vorig jaar gespeeld met veel regen op deze uitdagende baan met veel hoogteverschil. Dit jaar was er regen en onweer vroeg in de ochtend voor dat wij arriveerden. De weg naar de baan was voor sommigen er een met obstakels omdat de A4 volledig was afgesloten ter hoogte van Badhoevedorp. Misschien was dat ook de reden dat mijn fightgenoot Tim zo wisselend scoorde en ook Frank R. zijn dag niet had.

Lees meer...

 

Eerste winst voor Cees op De Lage Vuursche

Dom Dom Dom,

Als kandidaat-lid van de Amsterdamsche Senior Golf Society is het laatste wat je natuurlijk moet doen, winnen en dan ook nog op zo’n topbaan en toplocatie als De Lage Vuursche.?En dat ging goed de eerste negen holes.15 punten, gelijk met flightgenoot Ricus Mortier. Een streep op hole 11 maar toen ging het mis. Teveel parren en pas op hole 16 zei andere flightgenoot Jeroen Meulendijks, nadat Ricus mij in steek had gelaten met zijn aantal punten, dat ik met mijn, op dat moment, 29 stf punten hoog in het klassement zou gaan eindigen.

Lees meer...

 

Spannende ontknoping op Houtrak

Tja, het is een nogal wisselvallig golfseizoen en dan heb ik het even niet over mijn eigen prestaties, maar over het seizoen bij de ASGS.

Hadden we de eerste 10 jaar van ons bestaan sporadisch te maken met slechte weersomstandigheden, de laatste 2 jaar zijn we (te) vaak geconfronteerd met flinke en langdurige regenbuien die ons noopten de wedstrijd af te breken of helemaal af te gelasten. Halverwege dit seizoen is het al gebeurd op de Hooge Rotterdamsche en op Zeewolde (gelukkig kunnen we deze wedstrijden later dit jaar alsnog spelen).

Het was dus even spannend of we een droge dag zouden hebben op Houtrak, want we hebben inmiddels ook geleerd dat je niet altijd kunt vertrouwen op de verwachting van het KNMI. Nou, die droge dag hebben we gehad, sterker nog het was heerlijk zomers, hoewel niet zó zomers dat we van de voorzitter ontheffing van het dragen van de clubdas kregen (tja, je bent een Amsterdamsche Society of niet).

Lees meer...

 
Buienradar
Wie is online
We hebben 21 gasten online